اسفناج سرخ شده سبزی در پادلا

نویسنده:
برای این بشقاب خوش‌طعم مزه، گیاه برگ کاسنی را در روغن مخلوط ماهی کولی شور و سیر بپزید...
مواد لازم
  •  برای این بشقاب خوش‌طعم مزه، گیاه برگ کاسنی را در روغن مخلوط ماهی کولی شور و سیر بپزید. مثل اكثر سبزی‌های ترش، برگ کاسنی سبزی است كه به راحتی سفید می‌شود كه بدین صورت طعم آن متعادل  و رنگ سبزش روشن‌تر می‌شود.
  •  نمك برای طعم‌دهی
  •  2 دسته بزرگ برگ کاسنی، برگ‌های زمخت بیرونی گیاه كنده شوند، برگ‌های داخلی را درشت خرد كنید، بشورید و آبكشی كنید و خشك كنید. به جای این گیاه می‌توانید از اسفناج هم استفاده کنید
  •  5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •  یك قاشق چای‌خوری فلفل قرمز ساییده شده
  •  شش حبه سیر كه برش ریز داده شده‌اند
  •  سه بسته فیله ماهی کولی، خرد شده
  •  فلفل سیاه تازه برای طعم‌دار كردن...




ارسال پیام اشتراک



 
 
 Security code