سوپ غلیظ با شاه بلوط

نویسنده:
گوشت را در قابلمه ریخته و روی شعله گاز بگذارید و بهم بزنید تا چربی‌اش خارج شود و حسابی سرخ و برشته شود. 4 تا 5 دقیقه کافی است...
مواد لازم
  •  چهار تکه گوشت گوسفند با چربی
  •  دو قاشق غذاخوری کره
  • یک موسیر بزرگ خرد شده
  •  یک هویج متوسط خرد شده
  •  یک عدد تره فرنگی ریز شده
  •  یک عدد ساقه کرفس خرد شده
  •  چهار و یک دوم فنجان آب مرغ
  •  500 گرم شاه بلوط تازه، برشته شده و پوست گرفته
  •  یک برگ بو
  •  یک شاخه آویشن
  •  یک دوم فنجان خامه پرچرب
  •  یک دوم قاشق چایخوری جوز هندی
  •  نمک و فلفل سیاه سائیده شده

طرز تهیه
گوشت را در قابلمه ریخته و روی شعله گاز بگذارید  و بهم بزنید تا چربی‌اش خارج شود و حسابی سرخ و برشته شود. 4 تا 5 دقیقه کافی است. کره، موسیر، هویج، تره فرنگی و کرفس را اضافه کرده تا بپزد هر از گاهی هم بزنید. 5تا 7 دقیقه بگذارید بپزد تا سبزیجات نرم شود. آب گوشت، شاه بلوط، برگ بو و آویشن را اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید...



ارسال پیام اشتراک



 
 
 Security code