نكته‌های خوراك فرانسـوی

نویسنده:
در دنیای غرب، کشور فرانسه مترادف با سلیقه و تنوع در غذا است. این کشور تاریخچه غنی آشپزی از غذاهای روستایی گرفته تا غذاهای با تکنیک‌های عالی آشپزی دارد...
در دنیای غرب، کشور فرانسه مترادف با سلیقه  و تنوع در غذا است. این کشور تاریخچه غنی آشپزی از غذاهای روستایی گرفته تا غذاهای با تکنیک‌های عالی آشپزی دارد. كشوری كه مهم‌ترین رستوران‌ها و سرآشپزهای بین‌المللی دنیا از آنجا می‌آیند.

آداب غذا خوردن
فرانسوی‌­ها معمولا دو یا سه وعده در روز نمی­‌خورند. صبحانه برای آنها خیلی مهم نیست. ناهار را خیلی زود و تقریبا ساعت 12 می‌خورند. ناهار با یک پیش غذا شروع می‌شود و غذای  اصلی گرم است، نان معمولا در کنارغذای فرانسوی ها حضور دارد و بعد از غذا معمولا دسر سرو می‌شود. آنها شام را ساعت 8 یا دیرتر می­‌خورند. شام هم معمولا غذای گرم است و همیشه لقمه­‌های نان باگت حضور دارد. بعد از خوردن غذای اصلی پنیر یا دسر خورده می­‌شود.

قوانین نان پختن
بهترین باگت‌ها در فرانسه درست می‌شوند. در این کشور یک دستور پخت سنتی هنگام پخت نان دنبال می‌شود و  قانون فرانسه برای این که اشتباهی در این دستورها صورت نگیرد آن را کنترل می‌کند.قانون در فرانسه می‌گوید که نان باگت سنتی فقط باید سه ماده داشته باشد: آرد، مخمر و نمک و وزن آن باید 250 گرم باشد...



ارسال پیام اشتراک



 
 
 Security code