پاستای لوله‌ای با سس پستوی بادام

نویسنده:
گوجه‌های را در مخلوط‌کن ریخته و خوب آنها را ریز کنید، بعد آن را داخل صافی ریز بریزید تا آبش کشیده شود...
مواد لازم
 500 گرم گوجه گیلاسی
 سه چهارم فنجان بادام بو داده شده
 یک دوم فنجان ریحان
 نصف فنجان پنیر پارمیزان و قدری هم برای سرو کردن
 پنج قاشق غذاخوری زیتون
 دو قاشق غذاخوری کشمش طلایی
 دو قاشق غذاخوری کبر خشک شده
 یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل قرمز پرک شده
 سه عدد ماهی کولی خوابیده در روغن و از استخوان جدا شده.
 دو حبه سیر خرد شده
 یک فلفل سبز تند، سر و دانه‌هایش را جدا کرده و کاملا خرد کنید
 نمک و قدری فلفل سیاه ساییده شده
 پاستای لوله‌ای یا مارپیچ

طرز تهیه
درست کردن سس: گوجه‌های را در مخلوط‌کن ریخته و خوب آنها را ریز کنید، بعد آن را داخل صافی ریز بریزید تا آبش کشیده شود. بعد دوباره گوجه‌های خردشده را با بادام، ریحان، پنیر پارمیزان، روغن، کشمش، خرده‌های فلفل قرمز، ماهی کولی، سیر و فلفل سبز تند در غذاساز ریخته تا حسابی ریز و مخلوط شوند...



ارسال پیام اشتراک



 
 
 Security code